Ismir izrađuje unikatne ženske torbe u kombinaciji drvo, koža

Gospodarstvo Razno Video Vijesti

Kada je završio fakultet ekonomije i menadžmenta Ismir Hrustanović iz Travnika imao je planove zaposliti se u struci. Međutim kako kod nas na biroima ima i doktora nauka koji čekaju posao on se opredijelio da izrađuje ženske torbe u kombinaciji drvo i koža. Pravi ovaj vrsni umjetnik i novčanike sa punjačem za mobitele, kožne vrećice za duhan i papiriće, ali torbe su za sada glavni proizvod.

Ismirove torbe kombinacija koža, drvo foto: Srećko Stipović

-Radio sam s ocem ovdje u radnji dugo godina. Ustvari pomagao mu i učio zanat. Onda sam se odlučio da izrađujem kožne torbice za žene ugrađujući drvene stranice torbi. Drvo i koža su prirodni materijali koje zaista treba poznavati da bi se izradila jedna ženska torba. Evo ja sam kroz ovaj video pojasnio kako izraditi torbu tako da svako ko ima imalo smisla za estetiku i dizajn može izraditi ovaj ženski ukrasni predmet koji je jako tražen na tržištu”, govori Ismir za Flash.ba.

Naravno kaže ovaj umjetnik da mu je fakultet puno pomogao kod istraživanja tržišta, marketinga. Tako da je to bio sretan spoj nauke i praktičnoga rada sa kožom i drvetom.

Više o izradi ženskih torbi pogledajte u ovome video uratku.

Srećko Stipović