Rekordna posjećenost na Jahorini: Do sada prihvatili 115 tisuća skijaša

Gospodarstvo Razno Vijesti

Olimpijski centar Jahorina prvi je u Europi otvorio svoja vrata skijašima iz regije. Na oko 35 kilometara ski-staza ljubitelji zimskih sportova mogu uživati bez bojazni da će dobiti koronu. Naime svi gosti hotela obvezni su se podvrgnuti testiranju na COVID-19.Na ovoj ljepotici smješteni su čak i timovi za testiranje a u roku 4-5 sati dobijete rezultate testa.Svi koji su pozitivni svoj novac dobiju natrag. U sinošnjem dnevniku RTL televizije direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić reporterki je izjavio:

-Imamo preko dva metra snijega. Odlični uvjeti za skijanje na Jahorini, omogućili su posjetiteljima da pored dnevnog imaju i noćno skijanje. Ove godine imamo i rekordnu posjećenost. Olimpijski centar Jahorina posjetilo je do sada 115 tisuća skijaša“, izjavio je Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra Jahorina.

Zanimljivo je napomenuti kažu iz Olimpijskog centra Jahorina da je 30 posto više posjetitelja iz Hrvatske a u siječnju 20 posto. Također su napomenuli da se testiranje gostiju iz Hrvatske na Covid 19 može obaviti u apartmanu ili u hotelu.

Srećko Stipović

Detalj sa skijališta na Vlašiću foto: Srećko Stipović
Vlašička idila foto:Srećko Stipović