Bajkeri Karačima predali dokument o vlasništvu nad kućom koju su im kupili!

Gospodarstvo humanost Razno Video Vijesti

Jučerašnji dan bio je jedan od najsretnijih u mladoj porodici Karač iz Hasa kod Novoga Travnika. Naime travnički bajkeri uručili su im dokument o vlasništvu nad kućom koju su im kupili.Sve je uredno završeno kod notara i sada slijedi daljnja rekonstrukcija kuće kojoj je potreban i priključak struje.Selmin i Aldina nisu krili zadovoljstvo nakon što im je uručen vlasnički list od strane Nedeljka Grahovića iz moto kluba Old Town Travnik.

-Ovo je naš najsretniji dan.Imamo svoju kuću zahvaljujući travničkim bajkerima ali i svim drugim ljudima koji su pomogli ovu akciju.Hvala i našem komšiji Tahiru koji nam tri godine nije naplaćivao kiriju”, izjavili su za Flash.ba Selmin i Aldina roditelji dvoje djece.

Nedeljko Grahović je dodao:”Mi ćemo i dalje pomagati ovu porodicu jer mi smo im i kumovi, a kum nije mala šala”.Želimo im svu sreću u radu i životu” kaže Grahović nakon što je uručio dokument Karačima.

Tahir Hodžić od koga su bajkeri i kupili kuću za porodicu Karač također nije krio zadovoljstvo što je sve sretno završeno oko kupoprodaje:

-Imao sam ja i drugih ponuda ali nisam htio da prekršim dato obećanje bajkerima.Drago mi je da sam im pomogao jer nisu plaćali kiriju tri godine.Ja im je nisam ni tražio a i kuća je stvarno jeftina, odnosno cijena prilagođena njihovom standardu”, izjavio je za Flash.ba Tahir Hodžić.

Tahir Hodžić prodao je kuću i okućnicu bajkerima za 3500 KM

Više o ovoj akciji možete pogledati na kanalu YouTube

tekst i fotke:Srećko Stipović